Sklep Internetowy “Profit”

Ćwiczenia laboratoryjne z biochemii i chemii żywności

Hanna Ban-Oganowska, Hanna Ciurla, Jadwiga Lorenc, Tadeusz Talik, Zofia Talik
Wydawnictwo UE

Niedostępny

Cena:

13,00 zł

Powiadom mnie, kiedy produkt będzie dostępny

Podaj wynik działania 17 + 2:

Cechy produktu

Rok wydania 2006
ISBN 83-7011-798-8
Liczba stron 126
Format B5
Oprawa Miękka

Zobacz także

Chemia środowiska

Chemia środowiska

Elżbieta Kociołek-Balawejder, Ewa Stanisławska

Wydawnictwo: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Rok wydania: 2012, ISBN: 978-83-7695-138-6, Liczba stron: 429, Format: B5, Oprawa: Miękka

Cena:

50,00 zł

Dostępny

szt.

Wydawnictwo UE
Technologia chemiczna nieorganiczna - wybrane zagadnienia

Technologia chemiczna nieorganiczna - wybrane zagadnienia

Red. E. Kociołek - Balawejder

Wydawnictwo: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Rok wydania: 2013, ISBN: 978-83-7695-231-4, Liczba stron: 350, Format: B5, Oprawa: Miękka

Cena:

40,00 zł

Dostępny

szt.

Wydawnictwo UE
Technologia chemiczna organiczna - wybrane zagadnienia

Technologia chemiczna organiczna - wybrane zagadnienia

Red. E. Kociołek - Balawejder

Wydawnictwo: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Rok wydania: 2013, ISBN: 978-83-7695-378-6, Liczba stron: 452, Format: B5, Oprawa: Miękka

Cena:

50,00 zł

Dostępny

szt.

Wydawnictwo UE
Powrót
facebook

Powrót do zakupów Przejdź do koszyka
Zamknij

Powrót do zakupów Przejdź do koszyka